Уникатен град!

Битола,бабам Битола!

Доколку сакате да го поврзете авантуристичкото и урбаното искуство пред и после трката, Битола Ви нуди различни категории хотелско сместување.

Хотел Треф

Хотел-ресторан „Треф Бистро“ се наоѓа во центарот на градот (Широк Сокак) во зграда со стара, традиционална, локална архитектура.
Повеќе 

За да го комплетирате Вашето искуство, Ви предлагаме да останете да престојувате во некоја од руралните убавини сместени на работ на Националниот парк Пелистер и во близина на стартот на PUTM!

Хотел Молика

Хотелот се наоѓа на Баба планина во Националниот парк Пелистер. Самата местополжба на хотелот овозможува поглед на градот Битола и околината.

Уникатен престој во природа!

Нижеполе

Вила Бабин Заб

Сазнај повеќе

Вила Дамаја

Сазнај повеќе

Вила Три Сестри

Сазнај повеќе

Дихово

Вила Дихово

Сазнај повеќе

Се во едно!

Но, и надвор од градот можете да најдете удобност! Плус мир, мирис на шума во комбинација со богата понуда на храна. Во селото Трново има два хотели на влезот во Националниот парк Пелистер.

Хотел „Шумски Фенери„
Хотел „Шатор„