За нас

 Здружение  за потикнување и промоција на спортот , спортскиот туризам и здравиот начин на живот „PELXTR -Pelister Xtreme Trail Running “ Пиши до нашиот тим

PELISTER XTREME TRAIL RUNNING

ПЕЛХТР

Новосадска 10

7000 Битола


e-mail