PELISTER TRAIL 20 K

Трчај до најубавото планинско езеро во С.Македонија!

19,3 км
 
 1100 Д+
 1100 Д-

Минимална висина  1204 m

Максимална висина  2235 m
Просечна висина  1665 m
Најдолг  успон  1060 Д+
Најдолг спуст  900 Д-

1 временски лимит
06:30 ч


1000 Д + Ве чека на првата половина од патеката до едно од најубавите места во Националниот парк Пелистер - Големо Eзеро! Сигурно ќе помислите барем еднаш дека искачувањето по Дебел Рид нема крај ...
>>>
 повеќе