Може да трчате каде било на планина, но само Пелистер ќе Ви даде душа и истовремено ќе Ви го одземе последниот атом енергија!

Плаќање единствено преку Банка во Република С.Македонија
Payment only through the Bank in the Republic of N.Macedonia

INTERNATIONAL RUNNERS


PUTM има патека со најголема вкупна висинска разлика 5 600д+, и со најдолг спуст  1 540д-, во С.Македонија !

PELISTER TRAIL

20K
 
1100 Д+

PELISTER ULTRA

50K
3400 Д+

PELISTER ULTRA XTR

100K
5600 Д+
 

ITRA

Погледнете ги нашите PUTM патеки на страницата ITRA повеќе


Trace De Trail

Страницата од PELXTR на Trace De Trail каде детално можете да ги разгледате нашите патеки повеќе

Организатор

Нашите Партнери

Им благодариме на нашите спонзори и поддржувачи кои придонесуваат PUTM да ја има својата вредност, квалитет и признание. Без Вас, ние не би биле тоа што сме.