Регистрација за
Pelister Unique Trail Marathon 2022

Опис на стартнио пакет за сите 3 трки 

Стартните пакети

Бидете сигурни дека вашата котизација ќе биде целосно насочена кон квалитетна организација. Ние сме организатор кој го живее спортот, го разбираме и го имаме доживеано тоа чувство да се биде учесник некаде. И, секако, со донации и спонзорства, вашиот стартен пакет ќе биде уште поразновиден!

 • ПАСТА ПАРТИ
 • СТАРТЕН БРОЈ СО ИМЕ/ПРЕЗИМЕ
 • МЕРЕЊЕ НА ВРЕМЕ СО ЧИП
 • ВОДА И ХРАНА ВО ТЕК НА ТРКА
 • ОБРОК ПОСЛЕ ТРКА
 • ЕВЕНТ МАЈИЦА
 • ФИНИШЕРСКИ МЕДАЛ
 • СПАСИТЕЛНА СЛУЖБА
 • МЕДИЦИНСКА ПОМОШ
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ / ДО СТАРТ
 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ / ОД ФИНИШ
 • ИТРА ПОЕНИ ЗА ФИНИШЕРИ

Правила и прописи

Ве молиме внимателно прочитајте ги правилата и прописите за трките PUTM 2022 пред да продолжите со процесот на регистрација!

Одбери ја трката

Направете го последниот и прв чекор и станете дел од една незаборавна авантура на најатрактивната планинска трка во Македонија!