Групна регистрација за тимови, клубови и компанији

Биди најсилен тим!

Трчањето е полесно со тимот ! И затоа ви нудиме посебна опција да го регистрирате вашиот клуб, тим, компанија или едноставно екипата која шо сака да биде забележана и да ја докажи својата подготвеноста ! Имате попуст од 50% доколку пријавите 5 или повеќе тркачи или 30% ако сте најмалку 3 тркачи од истиот тим! Трките можи да ги комбинирате. Плаќањето можете да го извршите поединечно или колективно со една фактура. Пополнете го формуларот подолу најдоцна до 31 мај 2023 година и бидете дел од уникатна природна и планинска приказна!