БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ПУТМ 

 

Проверете ги официјалните резултати за да видите дали ги исполнувате критериумите како еден од првите 3 тркачи во женска и машка категорија

PELISTER XTR ULTRA

115 KM / 7 000D+

РЕЗУЛТАТИТЕ 2023

BITOLA ULTRA

54 KM / 3 400D+

РЕЗУЛТАТИТЕ 2023

NEOLICA TRAIL

23 KM / 1 340D+

РЕЗУЛТАТИТЕ 2023

Почитувани тркачи,
како награда за Вашето минатогодишно учество и постигнатиот резултат, Ви даваме БЕСПЛАТНО учество оваа година на трката по Ваш избор.
Бесплатно учество имаат и тркачите кои имаат доволен ITRA Performance Index.

Минимален ITRA Performance Index;
  • Женски  > 600
  • Машки   > 780


ПРИЈАВИ СЕ

Избери еден критериум за бесплатно учество