Pelister Unique TRAILKO

Ви ја најавуваме првата ДЕТСКА ПЛАНИНСКА ТРКА во Македонија!!

Детскиот натпреварувачки дух, нивната безгрижност и жед за авантура е основата за гарантирана забава и безброј искрени насмевки. Љубовта кон природата, спортот и дружењето се клучни фактори за детскиот развој во права насока. Ќе ги пречекаме како и сите возрасни планински тркачи на трките PUTM! Секој ќе биде победник...
Децата во голем дел се она што ние возрасните ќе направиме од нив, тогаш – ајде да направиме да растат во здрави и среќни личности
Наскоро ќе ги објавиме сите потребни детали што треба да ги знаете...Бројот на пријавувања ќе биде ограничен!

Датум и време

25 јуни 2023 Недела
 од 10 - 15 часот

Каде

Ски Центар Стрежево

За кои деца

Од 5 - 10 години

Наскоро повеќе!!