РЕГИСТРАЦИЈА ТРАИЛКО 2024

Внимателно прочитајте 
Покрај податоците за детето-учесник, треба да ги пополните и податоците за најмалку еден член на семејството. Членот кој е назначен во пријава потребно е да присуствува и на превземањето на стартните пакети каде задолжително е да ја потпиши родителската согласност за учество. Ќе се проверува идентитетот на лицето кое го придружува детето и лицето мора да биде полнолетно.
Последниот датум за плаќање на котизацијата е 06 ЈУНИ 2024 година или кога ќе се достигне ограничениот број на пријави. Задолжителна и дефинитивна регистрација се смета само кога ќе се уплати целосна котизација за регистрација. Имате можност за враќање на веќе платената котизација доколку тоа го направите до 25 МАЈ 2024 година без дополнително оправдување. Потребно е само да не известите преку официјалната е-пошта contact@pelxtr.run и да ја наведете сумата, Вашето име и презиме и начинот на кој сте ја платиле котизацијата за да ви биде вратена на ист начин. После наведениот датум, нема можност за рефундирање. Ви благодариме на разбирањето.

Оваа согласност мора да биде потпишана од родителот пред да го добие стартен пакет!


ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВА

Одбери ја категорија 


пеперутки
2018 - 2019

>> ПРИЈАВА

ЛИСИЦИ
2016 - 2017

>> ПРИЈАВА

ВОЛЦИ
2014 - 2015

>> ПРИЈАВА

МЕЧКИ
2012 - 2013

>> ПРИЈАВА


Без разлика во која категорија и колку деца ќе ги пријавите, котизацијата е иста како лани, што значи 620,00 денари за едно дете!

Плаќањето можете да го извршите на два начина, со кредитна картичка или преку банкарска трансакција на нашата трансакцијска сметка. Инструкциите ќе ви бидат испратени на Вашата е-пошта по регистрацијата.

ОРГАНИЗАТОР