ПРИЈАВИ СЕ СЕГА!

BE UNIQUE!

Почитувани тркачи 

Ние како организатор сме свесни за состојбата со пандемијата ковид-19 и намерно го одбравме датумот на крајот на август со надеж дека дотогаш многу проблеми околу организицијата и патувањето ќе бидат донесени во некој прифатлив ред за сите нас. 

Затоа имаме дарежливи услови според кои вие како учесник нема да имате никакви трошоци во случај на неможност за ваше учество или неможност да го организираме планираниот Пелистер Уникатен Траил Маратон!! 

Вашата платена котизација 100% ви припаѓа само вас! 


Одбери ја трката

Pelister Trail 20 Km

Pelister Ultra 50 Km

Pelister Ultra XTR 100 Km