УНИКАТНИ ПАТЕКИ НА ПУТМ 2022

Одбери трката !

PELISTER TRAIL 20 K


>1 110 Д+
>1 110 Д-
>Датум: 18.06.2022
>Старт: 07:00
>Ограничување: 06ч 30мин
  • 1 200.00 ДЕН
ПРЕКУ ДЕНАРСКА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

  • 20.00 EUR
УПЛАТА СО КРЕДИТНА КАРТИЧКА

PELISTER ULTRA 47 K


>3 170 Д+
>3 270 Д-
>Датум: 18.06.2022
>Старт: 06:00
>Ограничување: 12ч
  • 2 400.00 ДЕН
ПРЕКУ ДЕНАРСКА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

  • 40.00 EUR
УПЛАТА СО КРЕДИТНА КАРТИЧКА

PELISTER ULTRA XTR 104 K


>6 300 Д+
>5 600 Д-
>Датум: 17.06.2022
>Старт: 21:00
>Ограничување: 27ч
  • 4 350.00 ДЕН
ПРЕКУ ДЕНАРСКА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

  • 70.00 EUR
УПЛАТА СО КРЕДИТНА КАРТИЧКА


НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ